2016-07-13 10:10:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Remek napra számíthat

Napi horoszkóp július 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bár nem ez lesz a legjobb napja ennek a hétnek, jó hangulatban van. Igazi kihívásnak tekinti az olyan feladatokat, amelyek megoldása nem kézenfekvő. Most az akadályok dacára is megtalálja azt az utat, ami a kitűzött célhoz vezet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz az ön jegyében áll, így nem csoda, ha ez a nap igazán szerelmes hangulatban telik. Ha ön egyedülálló, most több lehetősége is adódik a flörtre, ismerkedésre. A túlságosan határozott emberek elriaszthatják, pedig hosszú távon működőképes lenne a párkapcsolat…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valamin már régóta változtatni szeretne, és most végre sikerrel járhat ez ügyben. Kedvességgel és humorral győzi meg azokat, akik eddig ellenezték a tervét. Este az örömét egy váratlan vita ronthatja el.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hatékonyan dolgozik, és remekül együtt tud haladni a többiekkel. Nincs olyan váratlan probléma, amit ne tudna megoldani. Valaki szeretne közelebb kerülni önhöz, ám ön elutasítóan viselkedik – ne féljen ennyire az elköteleződéstől!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy kollégája nyíltan próbálja provokálni. Higgadtságát és lelki egyensúlyát őrizze meg, vigyázzon, ne menjen bele a kisded játékba. Ha kell, inkább álljon odébb. A délután már nyugodt légkörben telik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remek napra számíthat. Ma egy olyan emberrel találkozhat, aki nagy jelentőséggel bír a jövője szempontjából. Ha egyedülálló, akkor egy olyan személyt sodor az útjába a sors, akivel hosszú távra is tervezhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valaki egy olyan megjegyzést tesz önre, ami képes akár az önbizalmát is lerombolni. Vágjon vissza az illetőnek, nem kell szó nélkül hagynia a sértést. Este a párjával való beszélgetést visszaadja a lelki nyugalmát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma egészen nyitott lehet a világgal szemben, és minden terve a legjobban sikerül! Ha van valaki, akihez közeledni szeretne, tegyek meg ma az első lépést – nem kell tartania a visszautasítástól.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kisebb súrlódások tehetik feszülté a hangulatot otthon. Igyekezete ellenére sincs mindenki önnel egy véleményen a szűkebb környezetében. Próbáljon türelmes és empatikus lenni, különösen szerelmi téren.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma szinte egyáltalán nincs szabadideje, még otthon is rengeteg teendő várja. Viszont az elismerés sem marad el, a főnöke és a párja is dicsérik a munkáját. Este korán feküdjön el, szüksége van a pihenésre!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most nagyon jó érzékkel látja meg a kedvező ajánlatokat, és nem hagyja magát megtéveszteni. Az üzleti életben kiemelkedő sikerekre számíthat. A magánélete már kevésbé örömteli, a párja rokonsága okozhat zűrzavart.

Halak: II. 19. - III. 20.
Főleg a szerelemben kedveznek önnek a csillagok. Ha ön párkapcsolatban él, akkor most kellene beszélgetniük a közös céljaikról, mert könnyedén megtalálják a kompromisszumos megoldást. Ha ön egyedülálló, akkor egy olyan személytől kaphat bókokat, akitől igazán nem várta volna!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: